Zakelijk vervoer

Discretie en professionaliteit: Executive car service “Z.V.Z.”, biedt zakelijk vervoer, waarbij discretie en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Wij brengen u graag naar uw bestemming. Uw chauffeur is zeer goed bekend in de omgeving van Middelburg en de rest van Zeeland. Z.V.Z. brengt u veilig, comfortabel en precies op tijd van A naar B.
Uiteraard kunnen wij ook het zakelijk vervoer buiten de provincie Zeeland, tot in de puntjes voor u verzorgen. Uw zakelijke contacten ophalen van de luchthavens en begeleiden. Ook dan bent u bij Z.V.Z. aan het juiste adres.

Zeeland en de zakelijke bezoeker

Het is algemeen bekend dat Zeeland voor bezoekers erg aantrekkelijk is. De hoofdstad Middelburg staat bekend als monumentenstad: Van het abdijcomplex met zijn Lange Jan en het Zeeuws Museum tot aan de achtiende-eeuwse koopmans- en pakhuizen, langs de vele “kaaien” die de stad rijk is. Het pittoreske Zierikzee, de mooie stad Goes met zijn binnenhaven en Vlissingen als havenstad. De uitgestrektheid van Zeeuws Vlaanderen, met zijn unieke natuurgebieden. De lange kustlijn, met het zuidelijkste strand van Nederland en natuurlijk de meeste zonne-uren. Kortom, teveel om op te noemen. Naast een aantal goede hotels, die helemaal zijn toegerust op vergadermogelijkheden en congressen, heeft Zeeland een verscheidenheid aan specialiteitenrestaurants, waar u met uw zakelijke contacten prima kunt dineren.

Waarom kiezen voor Z.V.Z.?

Het managen van uw zakelijk vervoer was nooit eerder zo eenvoudig. U maakt uw wensen vooraf kenbaar en wij zorgen voor een uitstekende service. Z.V.Z. gaat net een stapje verder dan de andere vervoerders, waardoor onze reizigers ontspannen aankomen op hun bestemming.

Zakelijk vervoer zonder verrassingen achteraf

Uiteraard wilt u graag vooraf precies weten wat het zakelijk vervoer u gaat kosten. Wij kunnen aan de hand van de reisdetails een offerte voor u maken. Met Z.V.Z. zijn er geen verrassingen achteraf. Wij bieden aangepaste prijzen zonder verborgen kosten. De kosten zijn inclusief btw, tolkosten, vergoedingen, en fooien. Wij rijden natuurlijk ook op rekening, hierdoor is er ten aanzien van het zakelijk vervoer geen noodzaak meer om contant geld of creditcards bij u te dragen.

Op tijd op de juiste locatie

Als er iets is dat niet gekocht kan worden, dan is het wel tijd. Met Z.V.Z. kunt u er altijd op gerust zijn, dat uw chauffeur op de juiste tijd en de exacte locatie aanwezig is, om u of uw zakelijke relaties volgens de planning te vervoeren. Uw vlucht of trein arriveert later dan gepland? Geen probleem, Z.V.Z. houdt de vertragingen van u of uw zakenrelaties zelf in de gaten.

Betrouwbare service

Uw organisatie verdient een professionele service voor uw zakelijk vervoer. Dat kunt u niet zomaar aan iedereen overlaten. Z.V.Z. is gespecialiseerd in het vervoeren van directieleden, bestuurders, hoogwaardigheidsbekleders en VIPs. Natuurlijk spreken onze chauffeurs hun talen. Het vervoer op een vertrouwelijke manier is onze business!

Representatief en flexibel

Onze ervaren, representatieve en punctuele chauffeurs begrijpen dat dingen soms anders lopen dan dat ze gepland zijn. Dat is zeker aan de orde in het zakenleven. Daarom is flexibiliteit ons motto. Met zakelijk vervoer van Z.V.Z. krijgt u de aandacht die u verdient. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal.

Congressen, beurzen of evenementen

Of uw zakelijke contacten nu naar congressen, beurzen of evenementen moeten worden gebracht, Z.V.Z. staat voor u klaar. Gaat u lekker zitten, ontspan en geniet van de rit. U wilt tijdens de rit kunnen werken? Onze chauffeurs rijden rustig en beheerst. Hierdoor bent u prima in staat bent om de reistijd optimaal te benutten.

Zakelijke service voor iedere passagier

Z.V.Z. is de beste keus voor zakelijke reizigers die zich richten op efficiënt en betrouwbaar zakelijk vervoer. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke, professionele, maar vooral zakelijke service voor iedere passagier!